Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Krasniq

Op 21-11-2023 is Krasniq te Groot-Bijgaarden (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 865781517. De (hoofd)activiteit van Krasniq is overige persoonlijke diensten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Krasniq
Plaats:
Groot-Bijgaarden
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
865781517
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Overige persoonlijke diensten
Nevencode
Activiteiten van wasserettes en wassalons ten behoeve van particulieren
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Pastoor Cooremansstraat 3
1702 Groot-Bijgaarden
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
21-11-2023
865781517
Uitspraak faillissement op 21-11-2023.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: KRASNIQ BV PASTOOR COOREMANSSTRAAT 3, 1702 DILBEEK. Handelsactiviteit: wassalon Handelsbenaming: BV Ondernemingsnummer: 0865.781.517 Referentie: 20231039. Datum faillissement: 21 november 2023. Rechter Commissaris: KOEN SWERTEN. Curator: Jos MOMBAERS, LAKENSESTRAAT 154 B11, 1000 BRUSSEL 1- jos.mombaers@outlook.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 21/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 27 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MOMBAERS Jos.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland