Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement De Smet Tjerry

Op 27-11-2023 is De Smet Tjerry te Willebroek (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 704613839. De (hoofd)activiteit van De Smet Tjerry is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Smet Tjerry
Plaats:
Willebroek
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
704613839
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Cafés en bars
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Breendonkstraat 152
2830 Willebroek
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
27-11-2023
704613839
Uitspraak faillissement op 27-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: DE SMET TJERRY, BREENDONKSTRAAT 152, 2830 WILLEBROEK, geboren op 21/09/1998 in DUFFEL. Handelsactiviteit: uitbating horeca Handelsbenaming: 'T MEERHOF Ondernemingsnummer: 0704.613.839 Referentie: 20230242. Datum faillissement: 27 november 2023. Rechter Commissaris: KOENRAAD DE GEEST. Curator: PETER HECHTERMANS, GROENE LAAN 47, 2830 WILLEBROEK- peter@hechtrecht.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 22 januari 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HECHTERMANS PETER.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland