Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Nelma

Op 26-12-2017 is aan Nelma te Lubbeek (Vlaams-Brabant) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 454358292. De (hoofd)activiteit van Nelma is drukkerijen, reproductie van opgenomen media.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Nelma
Plaats:
Lubbeek
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
454358292
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Drukkerijen, reproductie van opgenomen media
Nevencode
Overige drukkerijen
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Diestsesteenweg 94
3210 Lubbeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
26-12-2017
454358292
Opschorting toegekend tot 21/05/2018.
 
Rechtbank van koophandel Leuven Bij vonnis van de rechtbank van koophandel te Leuven van 26/12/2017, werd voor wat betreft BVBA NELMA, met zetel te 3210 Lubbeek, Diestsesteenweg 94, KBO nr. 0454.358.292, betreffende de Wet op Continuïteit van de ondernemingen van 31 januari 2009, het volgende uitgesproken : Bij beschikking, d.d. 07/12/2017, werd de heer R. Thielens, aangesteld als gedelegeerd rechter. Na beraad beslist de rechtbank op tegenspraak en verklaart het verzoek tot het bekomen van de rechterlijke reorganisatie ontvankelijk en gegrond en de procedure van gerechtelijke reorganisatie geopend, met het oog op het bereiken van een collectief akkoord; bepaalt de duur van opschorting op 5 maanden, om te eindigen op 21/05/2018; De griffier, (get.) C. LENAERTS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland