Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Eerron

Op 29-12-2017 is aan Eerron te Bocholt (Limburg) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 430489859. De (hoofd)activiteit van Eerron is houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Eerron
Plaats:
Bocholt
Provincie:
Limburg
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
430489859
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk
Nevencode
Vervaardiging van ander schrijn- en timmerwerk
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Kaulillerweg 96
3950 Bocholt
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
29-12-2017
430489859
Opschorting toegekend tot 09/02/2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren De vijfde kamer van de rechtbank van koophandel ANTWERPEN, afdeling TONGEREN, heeft op 29/12/2017, een vonnis uitgesproken in de zaak ingeschreven onder A.R. R/17/00025, waarbij de gerechtelijke reorganisatie is geopend op naam van EERRON CVBA, met maatschappelijke zetel te 3950 BOCHOLT, KAULILLERWEG 96, RPR (TONGEREN) : 0430.489.859. Het vonnis kent een voorlopige opschorting van betaling toe voor een observatieperiode eindigend op 09/02/2018 met het oog op een collectief akkoord. Als gedelegeerd rechter treedt op : OPSTEYN, ALBERT (p/a : rechtbank van koophandel ANTWERPEN, afdeling TONGEREN, KIELENSTRAAT 22, BUS 4, 3700 TONGEREN e-mail rvk.tongeren.rollen@just.fgov.be). De griffier, (get.) P. DUMOULIN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland