Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Interieurteam Plus

Op 22-12-2017 is aan Interieurteam Plus te Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 827547382. De (hoofd)activiteit van Interieurteam Plus is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Interieurteam Plus
Plaats:
Erpe-Mere
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
827547382
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Schrijnwerk
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Nijverheidsstraat 141
9420 Erpe-Mere
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
22-12-2017
827547382
Opschorting toegekend tot 19 maart 2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde Bij vonnis, d.d. 22/12/2017, van de derde kamer van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Dendermonde, werd de procedure gerechtelijke reorganisatie met collectief akkoord open verklaard toegestaan aan INTERIEURTEAM PLUS BVBA, met zetel te 9420 Erpe-Mere, Nijverheidstraat 141, handelsactiviteit;op maat maken van meubilair voor de horecasector - totaal-conceptbouwer voor horecaprojecten, met ondernemingsnummer 0827.547.382,vertegenwoordigd door haar zaakvoerder dhr. Naessens, Olivier, bijgestaan door Mr. De Buck, Alexander, advocaat, te 9052 Zwijnaarde, Bollebergen 2a/20 en dhr. Soenen, Peter, extern accountant. Gedelegeerd rechter : Herman Schelfhaut De rechtbank kent aan de INTERIEURTEAM PLUS BVBA, de in artikel 16 van de wet betreffende de continuïteit van de ondernemingen voorziene opschortingsperiode toe tot 19 maart 2018 om haar toe te laten een collectief akkoord af te sluiten in de zin van artikel 44. Stelt de zaak op de terechtzitting van maandag 29 januari 2018, te 9 u. 30 m., voor nazicht. De stemming van de schuldeisers over het herstelplan zal plaats hebben op de zitting van maandag 12 maart 2018, te 9 u. 30 m. Stelt de zaak voor eventuele homologatie en sluiting van de procedure gerechtelijke reorganisatie op de zitting van de derde kamer, maandag 12 maart 2018, te 9 u. 30 m. Zegt dat het reorganisatieplan zal worden neergelegd op de griffie minstens twintig dagen voor de zitting waarop tot stemming zal worden overgegaan. Dendermonde, 28 december 2017. De griffer, get.) N. Vertelden.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland