Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Up Services

Op 28-12-2017 is aan Up Services te Koersel (Limburg) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 840590815. De (hoofd)activiteit van Up Services is vervaardiging van producten van metaal, exclusief machines en apparaten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Up Services
Plaats:
Koersel
Provincie:
Limburg
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
840590815
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van producten van metaal, exclusief machines en apparaten
Nevencode
Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Orgelwinningstraat 26
3582 Koersel
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
28-12-2017
840590815
Opschorting toegekend tot 12/06/2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt De zevende kamer van de rechtbank van koophandel ANTWERPEN, afdeling HASSELT, heeft op 28/12/2017, een vonnis uitgesproken in de zaak ingeschreven onder A.R. R/17/00047, waarbij de gerechtelijke reorganisatie is geopend op naam van UP SERVICES BVBA, met maatschappelijke zetel te 3582 BERINGEN (KOERSEL), ORGEL- WINNINGSTRAAT 26, RPR (HASSELT) : 0840.590.815. Het vonnis kent een voorlopige opschorting van betaling toe voor een observatieperiode eindigend op 12/06/2018 met het oog op een collectief akkoord. Het bepaalt dat zal gestemd worden over het reorganisatieplan ter zitting van 28/05/2018, om 9 uur, voor de ZEVENDE KAMER ZAAL 10, VIERDE VERDIEPING van deze rechtbank, zetelend te 3500 HASSELT, PARKLAAN 25, BUS 6. Als gedelegeerd rechter treedt op : BUTENEERS, GERARD (p/a : rechtbank van koophandel ANTWERPEN, afdeling HASSELT, PARKLAAN 25, BUS 6, 3500 HASSELT). De griffier, (get.) C. SCHOELS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland