Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting West-Consultancy

Op 26-04-2018 is aan West-Consultancy te Horebeke (Oost-Vlaanderen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 889482773. De (hoofd)activiteit van West-Consultancy is overige industrie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
West-Consultancy
Plaats:
Horebeke
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
889482773
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Overige industrie
Nevencode
Vervaardiging van sportartikelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kauwenberg 16
9667 Horebeke
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
26-04-2018
889482773
Opschorting toegekend tot 26 augustus 2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde Bij vonnis van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Oudenaarde, 3de kamer, in dato van 26 april 2018, werd voor BVBA WEST-CONSULTANCY, met zetel te 9667 Horebeke, Kauwenberg 16, met ondernemingsnummer 0889.482.773, met als activiteit o.a. handelsbemiddeling, de procedure van gerechtelijke organisatie geopend, de opschorting werd verleend tot en met 26 augustus 2018. Het reorganisatieplan dient ter griffie van deze rechtbank neergelegd te worden uiterlijk op 13 juli 2018. De datum voor de stemming over het reorganisatieplan werd bepaald op 14 augustus 2018. In deze werd als gedelegeerd rechter aangesteld : de heer Karl Ottevaere, (K.Ottevaere@degroofpetercam.com) rechter in handelszaken in deze rechtbank. (Get.) Cindy TEMMERMAN, afgevaardigd griffier.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland