Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Van Elslander Katie

Op 08-05-2018 is aan Van Elslander Katie te Harelbeke (West-Vlaanderen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 627947217. De (hoofd)activiteit van Van Elslander Katie is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Van Elslander Katie
Plaats:
Harelbeke
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
627947217
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Uitvoeren van metsel- en voegwerken
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kervijnstraat 60
8531 Harelbeke
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
08-05-2018
627947217
Opschorting toegekend tot 25 september 2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk Bij vonnis van de derde kamer van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk, d.d. 8 mei 2018, werd voor Van Elslander, Katie, wonende te 8531 Bavikhove, Kervijnstraat 60, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0627.947.217, met als handelsactiviteit : algemene bouw van residentiële gebouwen, uitvoeren van metsel- en voegwerken, isolatiewerkzaamheden, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, gevelreiniging en overige reiniging van gebouwen, industriële reiniging;de procedure van gerechtelijke reorganisatie geopend en werd de duur van de opschorting bepaald voor een termijn die eindigt op 25 september 2018, om 23 u. 59 m. In deze werd als gedelegeerd rechter aangesteld : de heer Joos D'hoedt, rechter in handelszaken in deze rechtbank (joos.dhoedt@telenet.be). De plaats, dag en uur voor de stemming en de beslissing over het reorganisatieplan wordt bepaald op dinsdag 18 september 2018, om 11 uur, in zittingszaal A van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk, Gerechtsgebouw II, Beheerstraat 41, 8500 Kortrijk. T. Callewaert, griffier.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland