Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Agl Netti-Group

Op 07-09-2023 is Agl Netti-Group te Sint-Pieters-Leeuw (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 725736479. De (hoofd)activiteit van Agl Netti-Group is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Agl Netti-Group
Plaats:
Sint-Pieters-Leeuw
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
725736479
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bergensesteenweg 421/13
1600 Sint-Pieters-Leeuw
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
07-09-2023
725736479
Uitspraak faillissement op 7-9-2023.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: AGL NETTI-GROUP VOF BERGENSESTEENWEG 421/13, 1600 SINT-PIETERS-LEEUW. Handelsactiviteit: BOUWWERKEN Handelsbenaming: VOF Ondernemingsnummer: 0725.736.479 Referentie: 20230738. Datum faillissement: 7 september 2023. Rechter Commissaris: PIETER VANDER STICHELE. Curator: GUNTHER PEETERS, KUNSTLAAN 24 BUS 9, 1000 BRUSSEL 1- info@rubiconlaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 07/09/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 oktober 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PEETERS GUNTHER.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland