Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Genius Works & C°

Op 02-11-2023 is Genius Works & C° te Tervuren (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 521966106. De (hoofd)activiteit van Genius Works & C° is afvalwaterafvoer.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Genius Works & C°
Plaats:
Tervuren
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
521966106
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Winning en distributie van water; afval- en afvalwaterbeheer en sanering
Hoofdcode
Afvalwaterafvoer
Nevencode
Afvalwaterafvoer
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Hoornzeelstraat 24/1
3080 Tervuren
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
02-11-2023
521966106
Uitspraak faillissement op 2-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: GENIUS WORKS & CO BV HOORNZEELSTRAAT 24/1, 3080 TERVUREN. Handelsactiviteit: Overige werkzaamheden i.v.m. de afwerking van gebouwen Ondernemingsnummer: 0521.966.106 Referentie: 20230281. Datum faillissement: 2 november 2023. Rechter Commissaris: JACQUES HEYNEN. Curator: LIES DEWAEL, ZOUTLEEUWSTRAAT 52, 3404 ATTENHOVEN- lies.dewael@advocaatdewael.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 02/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 12 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEWAEL LIES.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland