Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Groothandel In Europallets, Hout En Transport

Op 30-01-2024 is Groothandel In Europallets, Hout En Transport te Diegem (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 759476841. De (hoofd)activiteit van Groothandel In Europallets, Hout En Transport is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Groothandel In Europallets, Hout En Transport
Plaats:
Diegem
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
759476841
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Pegasuslaan 5
1831 Diegem
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
30-01-2024
759476841
Uitspraak faillissement op 30-1-2024.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: GROOTHANDEL IN EUROPALLETS, HOUT EN TRANSPORT PEGASUSLAAN 5, 1831- MACHELEN. Handelsactiviteit: GROOTHANDEL IN HOUT Handelsbenaming: BV Ondernemingsnummer: 0759.476.841 Referentie: 20240134. Datum faillissement: 30 januari 2024. Rechter Commissaris: JORIS VAN DEN BRUEL. Curator: GREGORY BRUNEEL, ZELLIKSESTEENWEG 12, 1082 SINT-AGATHA-BERCHEM- gb@linc.legal. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/01/2024 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 6 maart 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BRUNEEL GREGORY.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland