Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Al Watan

Op 05-02-2024 is Al Watan te Mechelen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 778991756. De (hoofd)activiteit van Al Watan is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Al Watan
Plaats:
Mechelen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
778991756
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Eetgelegenheden met beperkte bediening
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Graaf Van Egmontstraat 14
2800 Mechelen
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
05-02-2024
778991756
Uitspraak faillissement op 5-2-2024.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: AL WATAN BV GRAAF VAN EGMONTSTRAAT 14, 2800 MECHELEN. Handelsactiviteit: eetgelegenheid Uitbatingsadres: HANDELSTRAAT 63, 2060 ANTWERPEN 6 Ondernemingsnummer: 0778.991.756 Referentie: 20240034. Datum faillissement: 5 februari 2024. Rechter Commissaris: KOENRAAD DE GEEST. Curator: KRIS VAN DEN BERGHEN, FREDERIK DE MERODESTRAAT 94-96, 2800 MECHELEN- info@vandenberghen.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 05/02/2024 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 2 april 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN DEN BERGHEN KRIS.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland