Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Gerechtelijke reorganisatie gesloten Christiaens Construct

Op 15-11-2017 is aan Christiaens Construct te Tiegem (West-Vlaanderen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 597866626. De (hoofd)activiteit van Christiaens Construct is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Op 28-02-2018 is het reorganisatieplan gehomologeerd door de rechtbank en is de gerechtelijke reorganisatie gesloten. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie
Naam:
Christiaens Construct
Plaats:
Tiegem
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Gerechtelijke reorganisatie gesloten
Ondernemingsnr.:
597866626
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Bouwrijp maken van terreinen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bassegembosstraat 10
8573 Tiegem
Toon op kaart
-
Vestigingsadres:
Statiestraat 77/0
8570 Anzegem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
28-02-2018
597866626
Reorganisatieplan gehomologeerd. Gerechtelijke reorganisatie gesloten op 28-2-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk Bij vonnis van de derde kamer van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk, d.d. 28 februari 2018, werd beslist dat het reorganisatieplan neergelegd op de griffie op 2 februari 2018, door : de BVBA Christiaens Construct, met zetel te 8570 Anzegem, Statiestraat 77, bus 0, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0597.866.626, met als handelsactiviteit bouwrijp maken van terreinen;installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie;isolatiewerkzaamheden; gehomologeerd wordt en dat de procedure van gerechtelijke reorganisatie gesloten wordt, onder voorbehoud van de betwistingen die voortvloeien uit de uitvoering van het plan. L. NOLF, griffier.
15-11-2017
597866626
Opschorting toegekend tot 28 februari 2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk Bij vonnis van de derde kamer van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk, d.d. 15 november 2017, werd voor de BVBA Christiaens Construct, met zetel te 8573 Tiegem, Bassegembosstraat 10, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0597.866.626, met als handelsactiviteit bouwrijp maken van terreinen;installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie;isolatiewerkzaamheden;de procedure van gerechtelijke reorganisatie geopend en werd de duur van de opschorting bepaald voor een termijn die eindigt op 28 februari 2018, om 23 u. 59 m. In deze werd als gedelegeerd rechter aangesteld : de heer Dirk Vermunicht, rechter in handelszaken in deze rechtbank (dirk@vermunicht.net). De plaats, dag en uur voor de stemming en de beslissing over het reorganisatieplan wordt bepaald op woensdag 21 februari 2018, om 11 u. 05 m., in zittingszaal A van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk, Gerechtsgebouw II, Beheerstraat 41, 8500 Kortrijk. (Get.) L. Nolf, griffier.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland