Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Gemar

Op 21-12-2017 is aan Gemar te Sint-Lievens-Houtem (Oost-Vlaanderen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 462839656. De (hoofd)activiteit van Gemar is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Gemar
Plaats:
Sint-Lievens-Houtem
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
462839656
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Krabbenijkstraat 30
9520 Sint-Lievens-Houtem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
21-12-2017
462839656
Opschorting toegekend tot 26 april 2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde Bij vonnis van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Oudenaarde, derde kamer, in dato van 21 december 2017, werd voor de BVBA GEMAR, met zetel te 9520 Sint-Lievens-Houtem, Krabbenijkstraat 30, met ondernemingsnummer 0462.839.656, met voornaamste handelsactiviteit leveren en plaatsen van sanitair en centrale verwarming, de procedure van gerechtelijke reorganisatie geopend;de opschorting werd verleend tot 26 april 2018. Het reorganisatieplan dient ter griffie van deze rechtbank neergelegd te worden uiterlijk op 12 maart 2018. De datum voor de stemming over het reorganisatieplan werd bepaald op 19 april 2018, te 9 u. 30 m. In deze werd als gedelegeerd rechter aangesteld : de heer Thierry Gernay, rechter in handelszaken in deze rechtbank (t.gernay@rechtersinhandelszaken.be). Ingrid VERHEYEN, griffier.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland