Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Keyser Geert Marie Jozef

Op 22-07-2060 is De Keyser Geert Marie Jozef te St-Laureins (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 583962467. De (hoofd)activiteit van De Keyser Geert Marie Jozef is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Keyser Geert Marie Jozef
Plaats:
St-Laureins
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
583962467
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Markt- en straathandel in andere artikelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Calusdijk 19
9988 St-Laureins
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
22-07-2060
583962467
Uitspraak faillissement op 22 juli 2060.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement, op aangifte (bekentenis) (art. 11 FW), van : DE KEYSER GEERT, CALUSDIJK(WAT) 19, 9988 WATERVLIET, geboortedatum : 22 juli 2060. Referentie : 20160029. Datum faillissement : 27 januari 2016. Handelsactiviteit : KWEKEN VAN HUISJESSLAKKEN GROOTHANDEL EN DETAILHANDEL IN VIS EN SCHAAL- EN WEEKDIEREN Uitbatingsadres : CALUSDIJK 19, 9988 WATERVLIET Ondernemingsnummer : 0583.962.467 Curator : Mr CLAERHOUT NICOLAS, KONING ALBERTSTRAAT 25/1, 9900 EEKLO. Voorlopige datum van staking van betaling : 27/07/2015 Datum neerlegging van de schuldvorderingen : binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Gent, Opgeëistenlaan 401/E, 9000 Gent. Datum voor de neerlegging van het eerste proces-verbaal van verificatie van schuldvorderingen : 3 maart 2016. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel : Griffier-hoofd van dienst, C. VAN KERCKHOVE
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland