Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Vandermeulen Kristiaan Dominique

Op 02-02-2017 is Vandermeulen Kristiaan Dominique te Jodoigne (Waals-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 777000484. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vandermeulen Kristiaan Dominique
Plaats:
Jodoigne
Provincie:
Waals-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
777000484
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue Des Lapins 7
1370 Jodoigne
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
02-02-2017
777000484
Uitspraak faillissement op 2-2-2017.
 
Rechtbank van koophandel Leuven Rechtbank van koophandel Leuven. Opening van het faillissement, dagvaarding, van: VANDERMEULEN KRISTIAAN, MOLENSTRAAT 9, 3300 TIENEN. Geboortedatum en -plaats: 22 oktober 1966 TIENEN. Referentie: 20170038. Datum faillissement: 2 februari 2017. Handelsactiviteit: handelsbemiddeling in bouwmaterialen en hout Ondernemingsnummer: 0777.000.484 Curator: Mr DE RIECK JAN, VAARTSTRAAT 70, 3000 LEUVEN. Voorlopige datum van staking van betaling: 02/02/2017 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven, Vaartstraat 5, 3000 Leuven. Datum voor de neerlegging van het eerste proces-verbaal van verificatie van schuldvorderingen: 21 maart 2017. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: CARLA PIOT
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland