Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Wolters Sheila

Op 10-03-2020 is Wolters Sheila te As (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 649739058. De (hoofd)activiteit van Wolters Sheila is teelt van gewassen, veeteelt, jacht en diensten in verband met deze activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Wolters Sheila
Plaats:
As
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
649739058
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Landbouw, bosbouw en visserij
Hoofdcode
Teelt van gewassen, veeteelt, jacht en diensten in verband met deze activiteiten
Nevencode
Fokken van paarden en andere paardachtigen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Nijverheidsstraat 38
3665 As
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
10-03-2020
649739058
Uitspraak faillissement op 10-3-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement van: WOLTERS SHEILA, NIJVERHEIDSSTRAAT 38, 3665 AS, geboren op 15/03/1989 in AMSTERDAM. Handelsactiviteit: fokken van paarden Ondernemingsnummer: 0649.739.058 Referentie: 20200064. Datum faillissement: 10 maart 2020. Rechter Commissaris: WILLEM CORSTJENS. Curator: GERRY BANKEN, GROTESTRAAT 122, 3600 GENK- gerry.banken@adlex.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 10/03/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 21 april 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BANKEN GERRY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland