Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Arijs

Op 30-06-2020 is Arijs te Herenthout (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 446656393. De (hoofd)activiteit van Arijs is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Arijs
Plaats:
Herenthout
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
446656393
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Niet-gespecialiseerde groothandel in diepgevroren voedingsmiddelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Moerbroek 18
2270 Herenthout
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
30-06-2020
446656393
Uitspraak faillissement op 30-6-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: ARIJS NV MOERBROEK 18, 2270 HERENTHOUT. Handelsactiviteit: NIET-GESPECIALISEERDE GROOTHANDEL IN DIEPGEVROREN VOEDINGSMIDDELEN Ondernemingsnummer: 0446.656.393 Referentie: 20200138. Datum faillissement: 30 juni 2020. Rechters Commissarissen: HERMAN VAN BRECHT, KURT BOMHALS, Curators: NOEL DEVOS, DIESTSEWEG 155, 2440 GEEL- info@devosvde-law.be;GEERT NAULAERTS, DIESTSEWEG 155, 2440 GEEL- info@devosvde-law.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/06/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 augustus 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEVOS NOEL.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland