Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Vanderpoorten Alexis

Op 25-03-2021 is Vanderpoorten Alexis te Antwerpen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 628702035. De (hoofd)activiteit van Vanderpoorten Alexis is vervaardiging van elektrische apparatuur.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vanderpoorten Alexis
Plaats:
Antwerpen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
628702035
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van elektrische apparatuur
Nevencode
Vervaardiging van verlichtingsapparaten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Gorterstraat 141
2000 Antwerpen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
25-03-2021
628702035
Uitspraak faillissement op 25-3-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: VANDERPOORTEN ALEXIS, GORTERSTRAAT 14/1, 2000 ANTWERPEN 1, geboren op 11/09/1987 in WILRIJK. Handelsactiviteit: vervaardiging van verlichtingsapparaten Handelsbenaming: QUALITYPAINTING Uitbatingsadres: GORTERSTRAAT 14/1, 2000 ANTWERPEN 1 Ondernemingsnummer: 0628.702.035 Referentie: 20210129. Datum faillissement: 25 maart 2021. Rechter Commissaris: LUC BREUGELMANS. Curator: WIM VAN CAENEGHEM, VRIJHEIDSTRAAT 32, 2000 ANTWERPEN 1- wvc@officium-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 25/03/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 21 mei 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN CAENEGHEM WIM.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland