Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Makasi Group

Op 27-04-2021 is Makasi Group te Linkebeek (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 721690589. De (hoofd)activiteit van Makasi Group is houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Makasi Group
Plaats:
Linkebeek
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
721690589
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk
Nevencode
Zagen en schaven van hout
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Alsembergsesteenweg 34
1630 Linkebeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
27-04-2021
721690589
Uitspraak faillissement op 27-4-2021.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: MAKASI GROUP BV ALSEMBERGSESTEENWEG 34, 1630 LINKEBEEK. Handelsactiviteit: stukadoor Handelsbenaming: BV Ondernemingsnummer: 0721.690.589 Referentie: 20210162. Datum faillissement: 27 april 2021. Rechter Commissaris: HENDRIK NAUTA. Curator: JEAN-LOUIS DE CHAFFOY JL, SCHALIESTRAAT 18 BIS, 1602 VLEZENBEEK- falingen@dc-partners.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/04/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 2 juni 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE CHAFFOY JL JEAN-LOUIS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland