Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Aerocircular Ostend

Op 05-05-2021 is Aerocircular Ostend te Oostende (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 747857528. De (hoofd)activiteit van Aerocircular Ostend is reparatie en installatie van machines en apparaten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Aerocircular Ostend
Plaats:
Oostende
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
747857528
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Reparatie en installatie van machines en apparaten
Nevencode
Reparatie van producten van metaal
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Nieuwpoortsestwg 887/40
8400 Oostende
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
05-05-2021
747857528
Uitspraak faillissement op 5-5-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende. Opening van het faillissement van: AEROCIRCULAR OSTEND BV NIEUWPOORTSESTEENWEG 887/40, 8400 OOSTENDE. Handelsactiviteit: diensten ivm de luchtvaart,groothandel in afval en schroot en schroot,handelsbemiddeling in machines Ondernemingsnummer: 0747.857.528 Referentie: 20210048. Datum faillissement: 5 mei 2021. Rechter Commissaris: WALTER HOSTEN. Curators: RIK CRIVITS, EZELSTRAAT 25, 8000 BRUGGE- rik.crivits@crivitspersyn.be;CHRISTINE VERMEIRE, GROENDREEF 8, 8400 OOSTENDE- christine.vermeire@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 05/05/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 5 juli 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: CRIVITS RIK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland