Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Adviesbureel Voor Medische En Paramedische Beroepen

Op 15-06-2021 is Adviesbureel Voor Medische En Paramedische Beroepen te Gent (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 419650110. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Adviesbureel Voor Medische En Paramedische Beroepen
Plaats:
Gent
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
419650110
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Frank Rooseveltln 349/75
9000 Gent
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-06-2021
419650110
Uitspraak faillissement op 15-6-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: ADVIESBUREEL VOOR MEDISCHE EN PARAMEDISCHE FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 349/75, 9000 GENT. Handelsactiviteit: / Ondernemingsnummer: 0419.650.110 Referentie: 20210162. Datum faillissement: 15 juni 2021. Rechter Commissaris: ISABELLE VAN VOOREN. Curator: GEERT DEFREYNE, KORTRIJKSESTEENWEG 361, 9000 GENT- gdf@defreyne-degryse.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 15/06/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 september 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEFREYNE GEERT.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland