Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Europese Reisservices

Op 02-09-2021 is Europese Reisservices te Antwerpen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 505673371. De (hoofd)activiteit van Europese Reisservices is reisbureaus, reisorganisatoren, reserveringsbureaus en aanverwante activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Europese Reisservices
Plaats:
Antwerpen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
505673371
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Reisbureaus, reisorganisatoren, reserveringsbureaus en aanverwante activiteiten
Nevencode
Reisbureaus
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
De Keyserlei 58-60
2018 Antwerpen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
02-09-2021
505673371
Uitspraak faillissement op 2-9-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: EUROPESE REISSERVICES BVBA DE KEYSERLEI 58-60 B19, 2018 ANTWERPEN 1. Handelsactiviteit: reisorganisatoren Ondernemingsnummer: 0505.673.371 Referentie: 20210403. Datum faillissement: 2 september 2021. Rechter Commissaris: HILDE VAN DE WAL. Curator: TOM TOREMANS, COCKERILLKAAI 18, 2000 ANTWERPEN 1- t.toremans@lige.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 02/09/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 29 oktober 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: TOREMANS TOM.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland