Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Concreet Consult

Op 05-10-2021 is Concreet Consult te Deinze (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 688553213. De (hoofd)activiteit van Concreet Consult is reparatie en installatie van machines en apparaten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Concreet Consult
Plaats:
Deinze
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
688553213
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Reparatie en installatie van machines en apparaten
Nevencode
Reparatie van elektrische apparatuur
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kapellestraat 90/1
9800 Deinze
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
05-10-2021
688553213
Uitspraak faillissement op 5-10-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: CONCREET CONSULT BV KAPELLESTRAAT 90/1, 9800 DEINZE. Handelsactiviteit: algemene bouw van residentiële gebouwen Ondernemingsnummer: 0688.553.213 Referentie: 20210261. Datum faillissement: 5 oktober 2021. Rechter Commissaris: FIRMIN BULTE. Curator: SARA AELBRECHT, BEERVELDE DORP 70, 9080 LOCHRISTI- sara@aelbrecht-law.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 05/10/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 18 november 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: AELBRECHT SARA.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland