Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Sita

Op 02-05-2022 is Sita te Zedelgem (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 421704431. De (hoofd)activiteit van Sita is sport, ontspanning en recreatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Sita
Plaats:
Zedelgem
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
421704431
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Cultuur, sport en recreatie
Hoofdcode
Sport, ontspanning en recreatie
Nevencode
Exploitatie van sportaccommodaties
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Torhoutsesteenweg 277
8210 Zedelgem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
02-05-2022
421704431
Uitspraak faillissement op 2-5-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: SITA BV TORHOUTSESTEENWEG 277, 8210 ZEDELGEM. Handelsactiviteit: DETAILHANDEL Uitbatingsadres: NOORDZANDSTRAAT 40, 8000 BRUGGE Ondernemingsnummer: 0421.704.431 Referentie: 20220081. Datum faillissement: 2 mei 2022. Rechter Commissaris: JAN DAUW. Curator: BRECHT MAUS, DORPSSTRAAT 140-142, 8300 KNOKKE-HEIST- brecht@knokadvas.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 02/05/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 13 juni 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MAUS BRECHT.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland