Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Vantyghem Geert Maurice

Op 20-07-2022 is Vantyghem Geert Maurice te Damme (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 677397520. De (hoofd)activiteit van Vantyghem Geert Maurice is diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vantyghem Geert Maurice
Plaats:
Damme
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
677397520
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging
Nevencode
Landschapsverzorging
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Schoeperstraat 1A
8340 Damme
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
20-07-2022
677397520
Uitspraak faillissement op 20-7-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: VANTYGHEM GEERT, DAMMEERS 50, 9880 AALTER, geboren op 30/05/1970 in GENT. Handelsactiviteit: tuinonderhoud Ondernemingsnummer: 0677.397.520 Referentie: 20220339. Datum faillissement: 20 juli 2022. Rechter Commissaris: MARC RASSCHAERT. Curator: INE SMOLDERS, WESTEINDESTRAAT 33, 9990 MALDEGEM- smolders@rechtuitadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 13/07/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 6 september 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: SMOLDERS INE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland