Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Vroegbakker

Op 09-08-2022 is De Vroegbakker te Herentals (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 549864393. De (hoofd)activiteit van De Vroegbakker is vervaardiging van voedingsmiddelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Vroegbakker
Plaats:
Herentals
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
549864393
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van voedingsmiddelen
Nevencode
Vervaardiging van suiker
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Stadspoortstraat 14
2200 Herentals
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
09-08-2022
549864393
Uitspraak faillissement op 9-8-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: DE VROEGBAKKER BV STADSPOORTSTRAAT 14, 2200 HERENTALS. Handelsactiviteit: DETAILHANDEL IN BROOD EN BANKETBAKKERSWERK Ondernemingsnummer: 0549.864.393 Referentie: 20220240. Datum faillissement: 9 augustus 2022. Rechter Commissaris: GUIDO GILIS. Curators: KRISTOF BENIJTS, LIERSEWEG 271-273, 2200 HERENTALS- info@benijts-somers.be;PHILIP SOMERS, LIERSEWEG 271-273, 2200 HERENTALS- info@benijts-somers.be;VEERLE VERHAEGEN, STEENWEG OP ZEVENDONK 60, 2300 TURNHOUT- insolventie@aglo.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 09/08/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 20 september 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BENIJTS KRISTOF.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland