Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Merit Capital

Op 29-09-2022 is Merit Capital te Antwerpen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 471885204. De (hoofd)activiteit van Merit Capital is ondersteunende activiteiten voor verzekeringen en pensioenfondsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Merit Capital
Plaats:
Antwerpen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
471885204
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Financiële instellingen
Hoofdcode
Ondersteunende activiteiten voor verzekeringen en pensioenfondsen
Nevencode
Overige ondersteunende activiteiten in verband met financiële diensten, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen, n.e.g.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Museumstraat 12D
2000 Antwerpen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
29-09-2022
471885204
Uitspraak faillissement op 29-9-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: MERIT CAPITAL NV MUSEUMSTRAAT 12D, 2000 ANTWERPEN 1. Handelsactiviteit: ondersteunende activiteiten ivm financiële diensten, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen Ondernemingsnummer: 0471.885.204 Referentie: 20221183. Datum faillissement: 29 september 2022. Rechter Commissaris: JAN LANGENUS. Curators: STEVEN BOEYNAEMS, CUYLITSSTRAAT 48, 2018 ANTWERPEN 1- steven@dilaw.be;CHRISTIAAN HENDRICKX, CUYLITSSTRAAT 48, 2018 ANTWERPEN 1- che@dilaw.be;NATHALIE TAEYMANS, CUYLITSSTRAAT 48, 2018 ANTWERPEN 1- nathaliet@dilaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 29/09/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 25 november 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BOEYNAEMS STEVEN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland