Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Delices Viandes

Op 18-10-2022 is Delices Viandes te Uccle (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 746527044. De (hoofd)activiteit van Delices Viandes is vervaardiging van voedingsmiddelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Delices Viandes
Plaats:
Uccle
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
746527044
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van voedingsmiddelen
Nevencode
Verwerking en conservering van vlees, exclusief vlees van gevogelte
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Ree Beeckman 53
1180 Uccle
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
18-10-2022
746527044
Uitspraak faillissement op 18-10-2022.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: DELICES VIANDES BEECKMANSTRAAT 53, 1180 UKKEL. Handelsactiviteit: verwerking van vlees Handelsbenaming: COMM.V Ondernemingsnummer: 0746.527.044 Referentie: 20220573. Datum faillissement: 18 oktober 2022. Rechter Commissaris: PIET ROOSE. Curator: BART DE MOOR, KONINGSSTRAAT 145, 1000 BRUSSEL 1- bart.demoor@strelia.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 18/10/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 23 november 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE MOOR BART.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland