Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Carime

Op 22-12-2022 is Carime te Deurne (Antwerpen) (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 740542045. De (hoofd)activiteit van Carime is vervaardiging van voedingsmiddelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Carime
Plaats:
Deurne (Antwerpen)
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
740542045
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van voedingsmiddelen
Nevencode
Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Ten Eekhovelei 28642
2100 Deurne (Antwerpen)
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
22-12-2022
740542045
Uitspraak faillissement op 22-12-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: CARIME BV TEN EEKHOVELEI 286, 2100 DEURNE (ANTWERPEN). Handelsactiviteit: ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Ondernemingsnummer: 0740.542.045 Referentie: 20221544. Datum faillissement: 22 december 2022. Rechter Commissaris: DIRK VAN DOORSLAER. Curator: WILFRIED JORIS, MARKTPLEIN 22, 2110 WIJNEGEM- wilfried.joris@joris-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 22/12/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 17 februari 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: JORIS WILFRIED.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland