Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Action On Addiction

Op 07-02-2023 is Action On Addiction te Brasschaat (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 533997371. De (hoofd)activiteit van Action On Addiction is maatschappelijke dienstverlening met huisvesting.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Action On Addiction
Plaats:
Brasschaat
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
533997371
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Gezondheids- en welzijnszorg
Hoofdcode
Maatschappelijke dienstverlening met huisvesting
Nevencode
Instellingen met huisvesting voor drugs- en alcoholverslaafden
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kapelsesteenweg 490
2930 Brasschaat
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
07-02-2023
533997371
Uitspraak faillissement op 7-2-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: ACTION ON ADDICTION BV KAPELSESTEENWEG 490, 2930 BRASSCHAAT. Handelsactiviteit: ambulante hulpverlening aan drugs- en alcoholverslaafden Ondernemingsnummer: 0533.997.371 Referentie: 20230112. Datum faillissement: 7 februari 2023. Rechter Commissaris: MARIO DE BRIE. Curator: DIRK DEVROE, KROMVENDREEF 15, 2900 SCHOTEN- info@dd-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 07/02/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 april 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEVROE DIRK.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland