Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Zhivhovski Angel

Op 07-02-2023 is Zhivhovski Angel te Jette (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 518936835. De (hoofd)activiteit van Zhivhovski Angel is diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Zhivhovski Angel
Plaats:
Jette
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
518936835
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging
Nevencode
Algemene reiniging van gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
R Frederic Mohrfeld 3/003
1090 Jette
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
07-02-2023
518936835
Uitspraak faillissement op 7-2-2023.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: ZHIVHOVSKI ANGEL, FREDERIC MOHRFELDSTRAAT 3/3, 1090 JETTE, geboren op 17/12/1992 in BRUSSEL. Handelsactiviteit: reinigen van gebouwen Ondernemingsnummer: 0518.936.835 Referentie: 20230102. Datum faillissement: 7 februari 2023. Rechter Commissaris: TONY VANDERBEUKEN. Curator: BART DE MOOR, KONINGSSTRAAT 145, 1000 BRUSSEL 1- bart.demoor@strelia.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 07/02/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 15 maart 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE MOOR BART.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland