Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Packo Cooling

Op 27-02-2023 is Packo Cooling te Zedelgem (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 405130792. De (hoofd)activiteit van Packo Cooling is vervaardiging van machines, apparaten en werktuigen, n.e.g..
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Packo Cooling
Plaats:
Zedelgem
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
405130792
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van machines, apparaten en werktuigen, n.e.g.
Nevencode
Vervaardiging van machines en werktuigen voor de landbouw en de bosbouw
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Torhoutsesteenweg 154
8210 Zedelgem
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
27-02-2023
405130792
Uitspraak faillissement op 27-2-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende. Opening van het faillissement van: PACKO COOLING BV TORHOUTSESTEENWEG 154, 8210 ZEDELGEM. Handelsactiviteit: Vervaardiging van machines voor voedings- en genotmiddelen;land- en bosbouw;koeltechniek, koeltoonbanken Ondernemingsnummer: 0405.130.792 Referentie: 20230018. Datum faillissement: 27 februari 2023. Rechter Commissaris: MARIE-SOPHIE BULCKE. Curators: GREGORY BELPAME, L. SPILLIAERTSTRAAT 63, 8400 OOSTENDE- gregory@ferlin-belpame.be;JAN FERLIN, L.SPILLIAERTSTRAAT 63, 8400 OOSTENDE- jan@ferlin-belpame.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/02/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 28 april 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BELPAME GREGORY.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland