Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Le Larry

Op 14-03-2023 is Le Larry te Destelbergen (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 479609867. De (hoofd)activiteit van Le Larry is vervaardiging van voedingsmiddelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Le Larry
Plaats:
Destelbergen
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
479609867
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van voedingsmiddelen
Nevencode
Zuivelfabrieken en kaasmakerijen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Haenhoutstraat 216
9070 Destelbergen
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
14-03-2023
479609867
Uitspraak faillissement op 14-3-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: LE LARRY NV HAENHOUTSTRAAT 216, 9070 DESTELBERGEN. Handelsactiviteit: kaasmakerij en zuivelfabrieken (geit) Ondernemingsnummer: 0479.609.867 Referentie: 20230124. Datum faillissement: 14 maart 2023. Rechter Commissaris: GUY LUCQ. Curators: BENNY GOOSSENS, TOLPOORTSTRAAT 145, 9800 DEINZE- info@advocaat-goossens.be;GEERT DEFREYNE, KORTRIJKSESTEENWEG 361, 9000 GENT- gdf@defreyne-degryse.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 10/03/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 21 april 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: GOOSSENS BENNY.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland