Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Mindfulness

Op 14-03-2023 is Mindfulness te Anderlecht (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 887733211. De (hoofd)activiteit van Mindfulness is verenigingen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Mindfulness
Plaats:
Anderlecht
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
887733211
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Verenigingen
Nevencode
Verenigingen op het vlak van ziektepreventie en gezondheidsbevordering
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Porseleinstraat 9
1070 Anderlecht
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
14-03-2023
887733211
Uitspraak faillissement op 14-3-2023.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: MINDFULNESS VZW PORSELEINSTRAAT 9, 1070 ANDERLECHT. Handelsactiviteit: gezondheidsbevordering Handelsbenaming: VZW Ondernemingsnummer: 0887.733.211 Referentie: 20230196. Datum faillissement: 14 maart 2023. Rechter Commissaris: PIETER VANDER STICHELE. Curator: BRANDAAN MOMBAERS, LAKENSESTRAAT 154/11, 1000 BRUSSEL 1- b.mombaers@mombaers.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 14/03/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 april 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MOMBAERS BRANDAAN.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland