Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement De Witte Merel

Op 30-03-2023 is De Witte Merel te Sint-Truiden (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 423951069. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Witte Merel
Plaats:
Sint-Truiden
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
423951069
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Minderbroedersstraat 31
3800 Sint-Truiden
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
30-03-2023
423951069
Uitspraak faillissement op 30-3-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: DE WITTE MEREL BV MINDERBROEDERSSTRAAT 31, 3800 SINT-TRUIDEN. Ondernemingsnummer: 0423.951.069 Referentie: 20230101. Datum faillissement: 30 maart 2023. Rechters Commissarissen: LUC BOESMANS, RONNY NEVEN, Curators: RONNY MAES, PRINS BISSCHOPSINGEL 11, 3500 HASSELT- r.maes@exacto-advocaten.be;KRISTOF KROL, PRINS BISSCHOPSSINGEL 11, 3500 HASSELT- K.Krol@exacto-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/03/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 mei 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MAES RONNY.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland