Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Uit Inzicht, In Uitzicht

Op 06-04-2023 is Uit Inzicht, In Uitzicht te Deurne (Antwerpen) (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 738497325. De (hoofd)activiteit van Uit Inzicht, In Uitzicht is menselijke gezondheidszorg.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Uit Inzicht, In Uitzicht
Plaats:
Deurne (Antwerpen)
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
738497325
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Gezondheids- en welzijnszorg
Hoofdcode
Menselijke gezondheidszorg
Nevencode
Ambulante revalidatieactiviteiten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Lakborslei 108/11
2100 Deurne (Antwerpen)
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
06-04-2023
738497325
Uitspraak faillissement op 6-4-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: UIT INZICHT, IN UITZICHT BV LAKBORSLEI 108/11, 2100 DEURNE (ANTWERPEN). Handelsactiviteit: ambulante revalidatieactiviteiten Ondernemingsnummer: 0738.497.325 Referentie: 20230422. Datum faillissement: 6 april 2023. Rechter Commissaris: WALTER CLEMENT. Curator: BORG MOESTERMANS, SUIKERRUI 5, 2000 ANTWERPEN 1- advocaat@borgmoestermans.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 06/04/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 2 juni 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MOESTERMANS BORG.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland