Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Hanssens-Vanderoost

Op 27-04-2023 is Hanssens-Vanderoost te Ranst (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 864094509. De (hoofd)activiteit van Hanssens-Vanderoost is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Hanssens-Vanderoost
Plaats:
Ranst
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
864094509
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Eetgelegenheden met beperkte bediening
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Oudebaan 2B/1
2520 Ranst
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
27-04-2023
864094509
Uitspraak faillissement op 27-4-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: HANSSENS-VANDEROOST BV OUDEBAAN 2B, 2520 RANST. Handelsactiviteit: detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel Ondernemingsnummer: 0864.094.509 Referentie: 20230496. Datum faillissement: 27 april 2023. Rechter Commissaris: HILDE VAN DE WAL. Curator: PHILIPPE TERMOTE, COCKERILLKAAI 18, 2000 ANTWERPEN 1- p.termote@agio.legal. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/04/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 23 juni 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: TERMOTE PHILIPPE.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland