Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Excalibur Construct

Op 02-05-2023 is Excalibur Construct te Anderlecht (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 737951254. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Excalibur Construct
Plaats:
Anderlecht
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
737951254
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue Bara 91
1070 Anderlecht
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
02-05-2023
737951254
Uitspraak faillissement op 2-5-2023.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: EXCALIBUR CONSTRUCT BV BARASTRAAT 91, 1070 ANDERLECHT. Handelsactiviteit: adviesbureau Handelsbenaming: BV Ondernemingsnummer: 0737.951.254 Referentie: 20230346. Datum faillissement: 2 mei 2023. Rechter Commissaris: HENDRIK NAUTA. Curator: DIETER VANOUTRIVE, DELAUNOYSTRAAT 58 BUS 14, 1080 BRUSSEL 8- dieter.vanoutrive@vdhaeghelaw.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 02/05/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 juni 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANOUTRIVE DIETER.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland