Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Mippie En Moppie

Op 16-05-2023 is Mippie En Moppie te Hofstade (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 765777089. De (hoofd)activiteit van Mippie En Moppie is maatschappelijke dienstverlening zonder huisvesting.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Mippie En Moppie
Plaats:
Hofstade
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
765777089
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Gezondheids- en welzijnszorg
Hoofdcode
Maatschappelijke dienstverlening zonder huisvesting
Nevencode
Kinderdagverblijven en crèches
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Tervuursesteenweg 358
1981 Hofstade
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
16-05-2023
765777089
Uitspraak faillissement op 16-5-2023.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: MIPPIE EN MOPPIE BV TERVUURSESTEENWEG 358, 1981. ZEMST. Handelsactiviteit: KINDERDAGVERBLIJVEN EN CR'CHES Ondernemingsnummer: 0765.777.089 Referentie: 20230397. Datum faillissement: 16 mei 2023. Rechter Commissaris: JEAN BONTE. Curator: JENS VREBOS, EZELSTRAAT 25, 8000 BRUGGE- jens.vrebos@crivitspersyn.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/05/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 21 juni 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VREBOS JENS.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland