Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Baidou Jamilla

Op 22-05-2023 is Baidou Jamilla te Aalst (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 649816262. De (hoofd)activiteit van Baidou Jamilla is creatieve activiteiten, kunst en amusement.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Baidou Jamilla
Plaats:
Aalst
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
649816262
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Cultuur, sport en recreatie
Hoofdcode
Creatieve activiteiten, kunst en amusement
Nevencode
Beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Mimosastraat 87
9308 Aalst
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
22-05-2023
649816262
Uitspraak faillissement op 22-5-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: BAIDOU JAMILLA, MIMOSASTRAAT 87, 9308 HOFSTADE (O.-VL.), geboren op 05/03/1993 in BRASSCHAAT. Handelsactiviteit: Beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig artiest Ondernemingsnummer: 0649.816.262 Referentie: 20230257. Datum faillissement: 22 mei 2023. Rechter Commissaris: DIRK NEVENS. Curators: ALBERT COPPENS, HOEZEKOUTERDREEF 43, 9300 AALST- albert.coppens@advocoppens.be;CAROLINE TALLOEN, HOEZEKOUTERDREEF 43, 9300 AALST- caroline@adverum.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 21/05/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 30 juni 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: COPPENS ALBERT.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland