Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Van Reusel Yannick

Op 29-06-2023 is Van Reusel Yannick te Ranst (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 825216018. De (hoofd)activiteit van Van Reusel Yannick is vervaardiging van producten van metaal, exclusief machines en apparaten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Van Reusel Yannick
Plaats:
Ranst
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
825216018
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van producten van metaal, exclusief machines en apparaten
Nevencode
Oppervlaktebehandeling van metalen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Schoolstraat 43
2520 Ranst
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
29-06-2023
825216018
Uitspraak faillissement op 29-6-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: VAN REUSEL YANNICK, HEIDESTRAAT 22, 2520 RANST, geboren op 20/01/1987 in LIER. Handelsactiviteit: oppervlaktebehandeling van metalen Ondernemingsnummer: 0825.216.018 Referentie: 20230755. Datum faillissement: 29 juni 2023. Rechter Commissaris: ALEXANDER TEMMERMAN. Curator: STEFFI VANHULLE, GROTE BAAN 68, 9120 BEVEREN-WAAS- svh@reyns-advocaten.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 29/06/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 25 augustus 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANHULLE STEFFI.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland