Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Dennendael

Op 10-08-2023 is Dennendael te Ranst (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 450201546. De (hoofd)activiteit van Dennendael is exploitatie van en handel in onroerend goed.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Dennendael
Plaats:
Ranst
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
450201546
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van en handel in onroerend goed
Hoofdcode
Exploitatie van en handel in onroerend goed
Nevencode
Handel in eigen onroerend goed
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Hogenaardseweg 4C
2520 Ranst
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
10-08-2023
450201546
Uitspraak faillissement op 10-8-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: DENNENDAEL BVBA HOGENAARDSEWEG 4 C, 2520 RANST. Handelsactiviteit: fokken van melkvee Ondernemingsnummer: 0450.201.546 Referentie: 20230874. Datum faillissement: 10 augustus 2023. Rechter Commissaris: ERIC VAN DYCK. Curator: KATRIEN TEUGHELS, COREMANSSTRAAT 14A, 2600 BERCHEM (ANTWERPEN)- info@teughels-law.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 10/08/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 6 oktober 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: TEUGHELS KATRIEN.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland