Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Njm Trans

Op 05-10-2023 is Njm Trans te Antwerpen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 781573045. De (hoofd)activiteit van Njm Trans is inzameling, verwerking en verwijdering van afval; terugwinning.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Njm Trans
Plaats:
Antwerpen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
781573045
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Winning en distributie van water; afval- en afvalwaterbeheer en sanering
Hoofdcode
Inzameling, verwerking en verwijdering van afval; terugwinning
Nevencode
Inzameling van ongevaarlijk afval
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Waalsekaai 43/2
2000 Antwerpen
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
05-10-2023
781573045
Uitspraak faillissement op 5-10-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: NJM TRANS BV WAALSEKAAI 43/2, 2000 ANTWERPEN 1. Handelsactiviteit: goederenvervoer over de weg, met uitzondering van verhuisbedrijven Ondernemingsnummer: 0781.573.045 Referentie: 20231100. Datum faillissement: 5 oktober 2023. Rechter Commissaris: LUC HERMANS. Curator: THOMAS NICLAES, BRUSSELSTRAAT 7, 2000 ANTWERPEN 1- niclaes@blienberg.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 05/10/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 1 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: NICLAES THOMAS.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland