Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Browaeys DiRk

Op 07-11-2023 is Browaeys DiRk te Ronse (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 733630202. De (hoofd)activiteit van Browaeys DiRk is inzameling, verwerking en verwijdering van afval; terugwinning.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Browaeys DiRk
Plaats:
Ronse
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
733630202
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Winning en distributie van water; afval- en afvalwaterbeheer en sanering
Hoofdcode
Inzameling, verwerking en verwijdering van afval; terugwinning
Nevencode
Inzameling van ongevaarlijk afval
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Frederic Bruneelln 38401
9600 Ronse
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
07-11-2023
733630202
Uitspraak faillissement op 7-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde. Opening van het faillissement van: BROWAEYS DIRK, FREDERIC BRUNEELLAAN 38 401, 9600 RONSE, geboren op 12/08/1973 in RONSE. Handelsactiviteit: sanering en ander afvalbeheer Ondernemingsnummer: 0733.630.202 Referentie: 20230114. Datum faillissement: 7 november 2023. Rechter Commissaris: STEFAAN STOCKMAN. Curator: HENRI NOTTEBAERT, VOORBURG 3, 9700 OUDENAARDE- nottebaert.h@adv-vanderschelden.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 07/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: NOTTEBAERT HENRI.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland