Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement V3Sg Engineering

Op 07-11-2023 is V3Sg Engineering te Strombeek-Bever (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 820635242. De (hoofd)activiteit van V3Sg Engineering is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
V3Sg Engineering
Plaats:
Strombeek-Bever
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
820635242
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Overige bouwinstallatie, n.e.g.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Valkendal 12/4
1853 Strombeek-Bever
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
07-11-2023
820635242
Uitspraak faillissement op 7-11-2023.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: V3SG ENGINEERING VOF VALKENDAL 12/4, 1853. GRIMBERGEN. Handelsactiviteit: bouwinstallatie Handelsbenaming: VOF Ondernemingsnummer: 0820.635.242 Referentie: 20230962. Datum faillissement: 7 november 2023. Rechter Commissaris: MARC GEERAERTS. Curator: JORIS J. DE SMET, WINSTON CHURCHILLLAAN 118B, 1180 BRUSSEL 18- joris@jorisjdesmet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 07/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 13 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE SMET JORIS J.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland