Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Mbengue Ndeye

Op 09-11-2023 is Mbengue Ndeye te Oostende (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 769820803. De (hoofd)activiteit van Mbengue Ndeye is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Mbengue Ndeye
Plaats:
Oostende
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
769820803
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in cosmetica en toiletartikelen in gespecialiseerde winkels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Stuiverstraat 142
8400 Oostende
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
09-11-2023
769820803
Uitspraak faillissement op 9-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende. Opening van het faillissement van: MBENGUE NDEYE, LANGESTRAAT 13/101, 8400 OOSTENDE, geboren op 25/12/1982 in PIKINE (SENEGAL). Handelsactiviteit: haarverzorging,detailhandel in cosmetica en toiletart in gespecialiseerde winkels Handelsbenaming: RADIANCE HAIR BEAUTY Uitbatingsadres: STUIVERSTRAAT 142, 8400 OOSTENDE Ondernemingsnummer: 0769.820.803 Referentie: 20230120. Datum faillissement: 9 november 2023. Rechter Commissaris: JAN VERCRUYSSE. Curator: CAROLINE VANWYNSBERGHE, KONINGSSTRAAT 45, 8400 OOSTENDE- caroline.vanwynsberghe@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 09/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 9 januari 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANWYNSBERGHE CAROLINE.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland