Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Divi Fashion

Op 09-11-2023 is Divi Fashion te Pelt (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 848594305. De (hoofd)activiteit van Divi Fashion is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Divi Fashion
Plaats:
Pelt
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
848594305
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Markt- en straathandel in textiel, kleding en schoeisel
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kempenplein 6
3910 Pelt
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
09-11-2023
848594305
Uitspraak faillissement op 9-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: DIVI FASHION BV KEMPENPLEIN 6, 3910 PELT. Handelsactiviteit: detailhandel in damesbovenkleding in gespecialiseerde winkels Ondernemingsnummer: 0848.594.305 Referentie: 20230338. Datum faillissement: 9 november 2023. Rechter Commissaris: GUY VLOEBERGHS. Curator: CHRISTOPHE CELIS, GRASBOS 35, 3294 02 DIEST- ccelis@advonet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 09/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 21 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: CELIS CHRISTOPHE.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland