Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Kimmenade

Op 14-11-2023 is Kimmenade te Genk (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 870903414. De (hoofd)activiteit van Kimmenade is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Kimmenade
Plaats:
Genk
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
870903414
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Jaarbeurslaan 1752
3600 Genk
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
14-11-2023
870903414
Uitspraak faillissement op 14-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement van: KIMMENADE NV JAARBEURSLAAN 17 BUS 52, 3600 GENK. Handelsactiviteit: dakwerkzaamheden Ondernemingsnummer: 0870.903.414 Referentie: 20230277. Datum faillissement: 14 november 2023. Rechter Commissaris: RENÉ ACHTEN. Curators: MARC HANSSEN, ONDERWIJSLAAN 72, 3600 GENK- marc.hanssen@hamapartners.be;TANGUY PAQUET, DIEPLAAN 57, 3600 GENK- t.paquet@hanssenpaquet.Be. Voorlopige datum van staking van betaling: 14/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HANSSEN MARC.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland