Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Ekwe Bekombo Kwedi Richard

Op 13-11-2023 is Ekwe Bekombo Kwedi Richard te Oostende (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 713490329. De (hoofd)activiteit van Ekwe Bekombo Kwedi Richard is groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Ekwe Bekombo Kwedi Richard
Plaats:
Oostende
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
713490329
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton)
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Koningsstraat 47
8400 Oostende
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
13-11-2023
713490329
Uitspraak faillissement op 13-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende. Opening van het faillissement van: EKWE BEKOMBO KWEDI RICHARD, SCHIPPERSSTRAAT 46/0301, 8400 OOSTENDE, geboren op 18/12/1989 in KAMEROEN. Handelsactiviteit: cafes en bars, handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment Handelsbenaming: EKWE BEKOMBO KWEDI Uitbatingsadres: KONINGSSTRAAT 47, 8400 OOSTENDE Handelsbenaming: BLACK AND WHITE Uitbatingsadres: LEOPOLD I PLEIN 8, 8400 OOSTENDE Ondernemingsnummer: 0713.490.329 Referentie: 20230123. Datum faillissement: 13 november 2023. Rechter Commissaris: LUC DE VLEMINCK. Curator: EMMELINE MARREYT, PRINSENLAAN 2, 8400 OOSTENDE- em@arionadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 13/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 12 januari 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MARREYT EMMELINE.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland